مشاوره های عالی ارزیابی و توسعه کسب و کار تخصص ماست

خدمات شرکتی و ارگانی:

1-مشاوره عالی مدیریتی در امور تولید-فروش-مالی-منابع انسانی  و..

2– تدوین و اجرای برنامه های بازاریابی و تبلیغات

3-تدوین و اجرای بیزنس پلان

4-مشاوره و آموزش منابع انسانی

5-تدوین و اجرای برنامه های آموزش تخصصی بازاریابی، تبلیغات و ارتباط با مشتری در محل کسب و کار شما

6-تدوین و اجرای برنامه های ارزیابی عملکرد واحدهای سازمانی بصورت دوره ایی

7-مشاوره جذب و استخدام پرسنل در همه سطوح بنا به نیازهای سازمان

8-مشاوره های تخصصی دیجیتال مارکتینگ

9- مشاوره های نیاز سنجی و اجرای برنامه های تخصصی واحدهای مختلف سازمان (مالی-فروش-خدمات پس از فروش- منابع انسانی و تولید….)

 

خدمات دانشجویی:
“رشته های اقتصاد، مدیریت و حسابداری”

1- آموزش مقاله نویسی

2-آموزش پایان نامه نویسی

3-مشاوره و تدوين پروپوزال و پايان نامه

4-آموزش نرم افزار ایویوز در سه سطح مقدماتی، متوسط، پیشرفته

5-آموزش پروپوزال نویسی در رشته هاس اقتصاد-مدیریت و حسابداری

6-آموزش فصل سوم و چهارم و پنجم پایان نامه های کارشناسی ارشد

7-آموزش مقاله نویسی کنفرانسی، علمی و پژوهشی، isc و isi

8-ارائه طرح های کارشناسی ارشد برای کلیه گرایش های مدیریت (برای انتخاب پایان نامه ارشد)

9-معرفی مقاله بیس مناسب در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری

10-استخراج مقاله از پایان نامه

11-تالیف کتاب از پایان نامه در مقطع ارشد و دکترا

12-ارائه طرح های کسری خدمت برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا

13-تدوین برنامه شرکت در کنفرانس های علمی به همراه مقاله

14-انجام پروژه های دانشجویی در اسرع وقت

راه اندازی صفر تا صد کافه و رستوران:
 

موسسه آموزشی و پژوهشی بهمنیار نوین در راستای تحقق ارائه مشاوره های عالی ارزیابی و توسعه کسب و کار با در اختیار داشتن تیمی مجرب، کارآزموده و علمی در راه اندازی صفر تا صد کافه و رستوران در کنار شما در تمام استان های کشور خواهد بود.

تیم مجرب استارتر این موسسه از گام اول (تصمیم) تا آخرین گام که (تحویل و شروع بکار) باشد بصورت علمی و تخصصی در کنار شما کارآفرینان عزیز خواهد بود. لذا حتما قبل از شروع به کار از مشاورهای تخصصی تیم ما در این زمینه جویا باشید.

خدمات تیم تخصصی این موسسه در زمینه راه اندازی کافه و رستوران به شرح ذیل می باشد.

1-بررسی و ارائه مشاوره در جهت انتخاب محلی که شما برای راه ندازی کافه یا رستوران در نظر گرفته اید.

2-ارائه پروپوزال راه اندازی، متناسب با بودجه شما

3-دیزاین مکان کافه یا رستوران متناسب با سلیقه شما اعم از طرح و اجرا با تیمی مجرب و کارآزموده

4-ارائه برند بوک سازمانی (رنگ، لوگو، فونت، ……..سازمانی) و تمام خدمات چاپی

5-خرید اقلام کافه و رستوران متناسب با بودجه و برند بوک سازمانی

6-چیدمان، جانمایی….

7- ارائه منوی کافه یا رستوران متناسب با سلیقه شما و مشتریان

8- قیمت گذاری و برآورد هزینه های تولید

9-تبلیغات سوشیال مدیا با تیم تخصصی

10-آموزش پرسنل اعم از سالن، فروش، باریستا، آشپز و…. بصرت تخصصی

11-استخدام پرسنل مناسب با کافه و رستوران شما

12-تکمیل و ارائه برنامه بازگشایی همراه با مراسم مربوطه

13-ارائه مشاوره های عالی جهت حرکت صحیح سازمان بعد از تکمیل و واگذاری در صورت توافق طرفین بصورت دوره ای


 

loading